Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υγρά υλικά. Την φρέσκια μαγιά την διαλύουμε με το νερό. Τα χτυπάμε για 5-7 λεπτά.
Έπειτα βάζουμε το αλεύρι και τα χτυπάμε για 15 λεπτά ακόμα.
Αφήνουμε την ζύμη να φουσκώσει για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να την δούμε ότι έχει διπλασιαστεί.
Στον πάγκο της κουζίνας βάζουμε την ζύμη. Την κόβουμε στην μέση. Το κάθε κομμάτι το κόβουμε σε 4 μέρη.
Τα ανοίγουμε ένα μικρό δισκάκι. Σε ένα πιάτο βάζουμε 1 δισκάκι αλείφουμε με μαργαρίνη ξανά άλλο δισκάκι - μαργαρίνη. Το κάθε πιάτο πρέπει να έχει 4 δισκάκια. Στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Παίρνουμε το 1 πιάτο. Ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο όχι λεπτό. Το κόβουμε πρώτα σε σταυρό έπειτα Χ. Το κάθε κομμάτι το γυρνάμε σαν κρουασάν.
Τα αφήνουμε να φουσκώσουν. Έπειτα τα αλείφουμε με την επικάλυψη και τα ψήνουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 190° C για 20- 25 λεπτά.
Καλή Επιτυχία!!!!!