Σε ένα τηγάνι βάζουμε ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τον κιμά καλά, να ανοίξει, Προσθέτουμε τα λουκάνικο, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το μπέικον ψιλοκομμένο.
Μετά προσθέτουμε το ρύζι αφήνοντας λίγο να γυαλίσει και σβήνουμε με ένα κρασοπότηρο λευκό κρασί. Μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστεί και προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και 6 φλιτζανάκια του καφέ νερό ζεστό. Αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Το κατεβάζουμε από την φωτιά και μόλις γίνει χλιαρό προσθέτουμε το κεφαλοτύρι σε κυβάκια. Με αυτή την γέμιση γεμίζουμε την γαλοπούλα μας..
Αλείφουμε όλη την επιφάνεια με βούτυρο lurpak πολύ καλά και την βάζουμε σε γάστρα. Kλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε στους 180° C για 2½ ώρες περίπου.