Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Ψωμί Μαργαρίτα

Αφράτο, νόστιμο και πανεύκολο! Ιδανικό για σάντουιτς, για σνακ, για το σχολείο και όχι μόνο. Αξίζει να το δοκιμάσετε!!!!
Μερίδες: 7 κομμάτια
Προετοιμασία25 λεπτά
Μαγείρεμα1 ώρα
Σύνολο1 ώρα 25 λεπτά
Κατηγορία: Μαγειρική, Ψωμιά & Ζύμες
Μέθοδος: Φούρνος - Ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

  • Βάζουμε νερό σε ένα μπολ για να διαλύσουμε την μαγιά. Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το αλάτι, την ζάχαρη, την μαργαρίνη και την μαγιά. Χτυπάμε (με το εξάρτημα τον γάντζο) και προσθέτουμε περίπου το 1/2 ποτήρι νερό. Πρέπει να είναι μια ζύμη που να μην κολλάει. Την αφήνουμε όπως είναι μέσα στο μίξερ για 20 λεπτά και μετά την ξανά χτυπάμε για 2 λεπτά.
  • Παίρνουμε την ζύμη και την χωρίζουμε σε 7 ίσα μπαλάκια. Λαδώνουμε ένα ταψί και βάζουμε στη μέση το ένα και γύρω-γύρω τα υπόλοιπα έξι. Την αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα.
  • Ψήνουμε στους 200 °C πάνω-κάτω για 1 ώρα. Την αφήνουμε να παγώσει και την βγάζουμε από το ταψί.
  • Καλή Επιτυχία!!!!

Σημειώσεις

Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: YouTube Mageiriki me Xara