Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια και προσθέτουμε το βούτυρο.
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Μόλις γίνει λεία την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει λίγο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αβγά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ή μια μαρίζ.
Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε και τη ζάχαρη άχνη. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Τέλος προσθέτουμε τις βανίλιες και ανακατεύουμε, το αλεύρι και ανακατεύουμε, τα 50 γρ, ινδικής καρύδας και ανακατεύουμε και στο τελευταία τα κομματάκια σοκολάτας και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα πυρέξ 35x24 cm και ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C στον αέρα (ή στους 180°C στις αντιστάσεις) για 30 λεπτά περίπου.
Μόλις ψηθεί το βγάζουμε και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει τελείως.
Για το topping
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την ινδική καρύδα με το ζαχαρούχο γάλα. Στη συνέχεια το απλώνουμε πάνω στο κρύο brownies.
Για το γλάσο
Σε ένα μπολ βάζουμε τα κομματάκια κουβερτούρας, το βούτυρο και το μέλι. Τα λιώνουμε όλα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων.
Στη συνέχεια ρίχνουμε την επικάλυψη πάνω από το γλυκό και απλώνουμε ομοιόμορφα.
Τέλος αφήνουμε το brownies να κρυώσει τελείως και η επικάλυψη για να μπορούμε να το κόψουμε.