Αφού διαλύσουμε το κορν φλάουρ σε κρύο γάλα, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να βράσει για να μην κολλήσει.
Όταν αρχίσει να πήζει, βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
Προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε έως ότου γίνει το μίγμα ομοιόμορφο.
Λαδώνουμε ένα γυάλινο πυρέξ ή αντικολλητικό ταψί και τοποθετούμε το ένα φύλλο σφολιάτας στον πάτο ανασηκώνοντας τις άκρες.
Ρίχνουμε το μίγμα των τυριών και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας ενώνοντας τις άκρες του κάτω φύλλου φύλλου με το επάνω φτιάχνοντας ένα στεφανάκι γύρω από την πίτα.
Ψήνουμε στους 180°C για 45 λεπτά περίπου με αντίσταση πάνω κάτω.