Επιστροφή Αποστολή link με email
kotopoulo_ntomatinia_cheddar

Κοτόπουλο με ντοματίνια και τσένταρ

Τη συνταγή τη βρήκαμε σε βιβλιαράκι συνταγών του πτηνοτροφικού συνεταιρισμού Ιωαννίνων "Πίνδος"
Προετοιμασία10 λεπτά
Μαγείρεμα1 ώρα
Χρόνος Αναμονής0 λεπτά
Σύνολο1 ώρα 10 λεπτά
Κατηγορία: Κοτόπουλο, Μαγειρική
Μέθοδος: Φούρνος - Ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

  • 4 φιλέτα κοτόπουλο
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 150 γρ. τσένταρ ή κασέρι χοντροκομμένο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα με κόκκους
  • 3 κ.σ. γάλα
  • 200 γρ. ντοματίνια
  • ½ κ.γ. θυμάρι
  • αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
  • Ανακατεύουμε σε μπολ το γάλα, τη μουστάρδα, το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.
  • Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι.
  • Αλατοπιπερώνουμε καλά τα φιλέτα και τα απλώνουμε στο ταψί. Μοιράζουμε σε κάθε φιλέτο το μείγμα του τυριού πιέζοντας απαλά. Στο πλάι του ταψιού βάζουμε τα ντοματίνια πασπαλισμένα με θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
  • Ψήνουμε για 25 με 30 λεπτά , μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα φιλέτα.
  • Σερβίρουμε με μπρόκολο και μικρές βραστές πατάτες.

Σημειώσεις