Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Βάφλες απλές και πετυχημένες!

Η πιο απλή αλλά ταυτόχρονα πετυχημένη συνταγή για βάφλες.
Μερίδες: 20 τεμάχια
Προετοιμασία5 λεπτά
Μαγείρεμα1 ώρα
Σύνολο1 ώρα 5 λεπτά
Κατηγορία: Γλυκές ζύμες, Ζαχαροπλαστική, Παιδικά, Πάρτι, Πρωινό
Μέθοδος: Φούρνος - Ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

  • Χτυπάμε με ένα μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μίγμα.
  • Προσθέτουμε τις βανίλιες.
  • Προσθέτουμε το λιωμένο βιτάμ (προσοχή δεν θέλουμε να είναι καυτό).
  • Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι και τα προσθέτουμε εναλλάξ με το γάλα στο μίγμα των αυγών, ανακατεύοντας συνεχώς.
  • Χτυπάμε όλα τα υλικά με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
  • Βάζουμε σε λειτουργία τη βαφλιέρα μας και μόλις ανάψει το πράσινο φως βάζουμε μισή κουτάλα από το μίγμα μας έτσι ώστε να καλύψει την επιφάνεια που προορίζεται για τη μια βάφλα και βάζουμε άλλη μισή κουτάλα μίγματος στη διπλανή επιφάνεια.
  • Κλείνουμε τη βαφλιέρα. Αφήνουμε να ροδοκοκκινήσουν οι βάφλες, τις βγάζουμε και επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει το μίγμα μας.

Σημειώσεις