Βάζετε σε μία κατσαρόλα τη ζάχαρη και το νερό και βράζετε επί 5 λεπτά για να γίνει το σιρόπι.
Σε μπολ ανακατεύετε τα καρύδια, τη φρυγανιά, το γαρύφαλλο, την κανέλα και το κακάο. Ρίχνετε όλα τα υλικά στο σιρόπι και ανακατεύετε καλά.
Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο και την επόμενη μέρα πλάθετε τις καριόκες σε σχήμα κύκλου με διάμετρο περίπου 4 cm και πάχος περίπου 1 cm.
Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και βουτάτε μια μια τις καριόκες και από τις δύο πλευρές. Τις τοποθετείτε σε λαδόκολλα κια όταν κρυώσουν μπορείτε να τις τοποθετήσετε και σε χαρτάκια ή να τις τυλίξτε με αλουμινόχαρτο.