Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Μαγιονέζα σπιτική πανεύκολη!

Δεν χρειάζεται να ρίχνετε το λάδι σταγόνα σταγόνα όπως σε άλλες συνταγές. Ακολουθήστε τα βήματα της συνταγής και θα έχετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.
Μερίδες: 1 δόση
Προετοιμασία3 λεπτά
Μαγείρεμα3 λεπτά
Σύνολο6 λεπτά
Κατηγορία: Μαγειρική, Σάλτσες & Μαρινάδες
Μέθοδος: Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

  • 1 αυγό
  • 2 ασπράδια αυγού
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. κοφτό αλάτι
  • 1 κ.γ. κοφτό ζάχαρη
  • 1 κ.σ. ξύδι λευκό
  • 2 κ.σ. λεμόνι
  • αραβοσιτέλαιο όσο πάρει

Οδηγίες

  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και προσθέτουμε 2 δάχτυλα αραβοσιτέλαιο. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε και άλλο λίγο λάδι. Συνεχίζουμε το χτύπημα. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να έχουμε μια ωραία πηχτή μαγιονέζα.

Σημειώσεις