Επιστροφή
Αποστολή link με email
Εκτύπωση
Φωτογραφία Συνταγής
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Μαγιονέζα σπιτική πανεύκολη!
Δεν χρειάζεται να ρίχνετε το λάδι σταγόνα σταγόνα όπως σε άλλες συνταγές. Ακολουθήστε τα βήματα της συνταγής και θα έχετε ένα εγγυημένο αποτέλεσμα.
Μερίδες:
1
δόση
Προετοιμασία
3
λεπτά
λεπτά
Μαγείρεμα
3
λεπτά
λεπτά
Σύνολο
6
λεπτά
λεπτά
Κατηγορία:
Μαγειρική
, Σάλτσες & Μαρινάδες
Μέθοδος:
Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία:
Εύκολη
Υλικά
1
αυγό
2
ασπράδια αυγού
1
κ.γ.
μουστάρδα
1
κ.γ.
κοφτό αλάτι
1
κ.γ.
κοφτό ζάχαρη
1
κ.σ.
ξύδι λευκό
2
κ.σ.
λεμόνι
αραβοσιτέλαιο όσο πάρει
Οδηγίες
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και προσθέτουμε 2 δάχτυλα αραβοσιτέλαιο. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Ανοίγουμε το καπάκι και προσθέτουμε και άλλο λίγο λάδι. Συνεχίζουμε το χτύπημα. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να έχουμε μια ωραία πηχτή μαγιονέζα.
Σημειώσεις
Κάνε εδώ τις προσωπικές σου σημειώσεις