Βάζουμε τα μπισκότα στο multi και τα θρυμματίζουμε.
Λιώνουμε το βιτάμ και το ρίχνουμε μέσα στα τριμμένα μπισκότα.
Ανακατεύουμε καλά και απλώνουμε το μείγμα των μπισκότων σε ένα πυρέξ 25x35 εκ..
Βάζουμε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος και την άχνη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να σφίξει. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να αναμειχθούν καλά. Απλώνουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο.
Βάζουμε την μαρμελάδα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε να γίνει πιο ρευστή. Αν χρειαστεί προσθέτουμε μια κουταλιά νερό. Απλώνουμε τη μαρμελάδα πάνω από την κρέμα, σε όλη την επιφάνεια.
Αφήνουμε το γλυκό μας τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο για να κρυώσει καλά.