Σε μια κατσαρόλα βράστε τα ζυμαρικά al dente, περίπου 8 λεπτά. Μόλις βράσουν σουρώστε τα.
Σε μια άλλη μεγάλη, βαθιά κατσαρόλα προσθέστε λάδι αφήστε το να ζεσταθεί. Όταν αρχίσει να τρεμοπαίζει, προσθέστε περίπου 1 φλιτζάνι al dente ζυμαρικά και μαγειρέψτε μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκίτρινο χρώμα και να γίνουν τραγανά. Περίπου 2 λεπτά για κάθε πλευρά.
Προσοχή, τοποθετήστε τα στο τηγάνι με μικρή απόσταση για να μην γίνουν μια μάζα.
Βγάλτε τα ζυμαρικά σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και στη συνέχεια, ρίχνετε αμέσως μείγμα βοτάνων (italian seasoning) σκόνη σκόρδου, παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.