1 ½κούπατριμμένο τυρί ρεγκάτο ή άλλο της αρεσκείας σας
1κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες
Τρίβετε στον χοντρό τρίφτη τα κολοκυθάκια, τα αλατίζετε ελαφρά και περιμένετε λίγο να βγάλουν τα υγρά τους. Τα στίβετε καλά με τις παλάμες σας και τα βάζετε σε ένα μπολ.
Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.
Βουτυρώνετε καλά μια φόρμα 16x26 εκ. και ρίχνετε μέσα το μείγμα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 30-40 λεπτά ή μέχρι να κοκκινήσει.
Κόβετε σε μπαστουνάκια και σερβίρετε ζεστά αλλά και κρύα.
Αν θέλετε πασπαλίζετε με λίγο τυρί τσένταρ την επιφάνεια για να πάρει ωραίο χρώμα και έξτρα γεύση.