Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Μιλφέιγ τσακ μπαμ

Το πιο γρήγορο γλυκό ψυγείου με τέλεια γεύση.
Μερίδες: 15 κομμάτια
Προετοιμασία15 λεπτά
Ψυγείο4 ώρες
Σύνολο15 λεπτά
Κατηγορία: Γλυκά Ψυγείου, Επιδόρπιο, Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική
Μέθοδος: Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

  • Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα με το γάλα για 4-5 λεπτά.
  • Σε ένα πυρέξ 25x35 βάζουμε μια στρώση από σφολιατίνια τα οποία χωρίζουμε στη μέση (το πάνω μέρος να ξεχωρίσει από το κάτω - με τη βοήθεια ενός μαχαιριού όπου χρειάζεται).
  • Πάνω στην πρώτη στρώση απλώνουμε το 1/3 της κρέμας
  • Συνεχίζουμε με μια στρώση σφολιατίνια και από πάνω ξανά 1/3 της κρέμας.
  • Από το τελευταίο πακέτο σφολιατίνια στρώνουμε εδώ και εκεί τα μισά σφολιατίνια και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
  • Τα υπόλοιπα μισά τα τρίβουμε και τα ρίχνουμε από πάνω έτσι ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια της κρέμας.
  • Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
  • Αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες να κρυώσει καλά.

Σημειώσεις