Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα με το γάλα για 4-5 λεπτά.
Σε ένα πυρέξ 25x35 βάζουμε μια στρώση από σφολιατίνια τα οποία χωρίζουμε στη μέση (το πάνω μέρος να ξεχωρίσει από το κάτω - με τη βοήθεια ενός μαχαιριού όπου χρειάζεται).
Πάνω στην πρώτη στρώση απλώνουμε το 1/3 της κρέμας
Συνεχίζουμε με μια στρώση σφολιατίνια και από πάνω ξανά 1/3 της κρέμας.
Από το τελευταίο πακέτο σφολιατίνια στρώνουμε εδώ και εκεί τα μισά σφολιατίνια και απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
Τα υπόλοιπα μισά τα τρίβουμε και τα ρίχνουμε από πάνω έτσι ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνεια της κρέμας.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες να κρυώσει καλά.