1κιλόκατεψυγμένα ανάμικτα λαχανικά (ή φρέσκα ψιλοκομμένα) - αρακάς, καρότα, πατάτες
2κούπαμαγιονέζα
5αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
λίγο μαϊντανό
κάπαρη προαιρετικά
αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες
Βάζουμε τα κατεψυγμένα λαχανικά σε μία κατσαρόλα με νερό περίπου μέχρι τα 2/3 Ρίχνετε 1 κ.γ. αλάτι και αφήνετε σε δυνατή φωτιά να βράσει. Προσθέτετε τα λαχανικά και τα αφήνετε να βράσουν με ανοιχτό καπάκι, για 10'-12' περίπου. Τέλος, τα βγάζετε από τη φωτιά και στραγγίζετε.
Βάζετε τα βρασμένα λαχανικά σε ένα μπολ, προσθέτετε τη μαγιονέζα, το αγγουράκι τουρσί και το μαϊντανό και αλατοπιπερώνετε.
Κατά προτίμηση αφήνετε 3-4 ώρες στο ψυγείο να δέσουν τα υλικά.