Αναμιγνύουμε τα υλικά για το χυλό σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθεί καλά.
Τηγανίζουμε το κοτόπουλο σε αραβοσιτέλαιο για 5-6 λεπτά μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα. Προσοχή δεν βάζουμε όλο το κοτόπουλο ταυτόχρονα γιατί δεν θα καταφέρουμε να το τηγανίσουμε ομοιόμορφα. Το βγάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει το λάδι.
Σε ένα μεγάλο γουόκ ζεσταίνουμε 2-3 κ.σ. λάδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, τις πιπεριές και το κολοκυθάκι και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά. Προσοχή δεν θέλουμε να γίνουν καφέ, απλά να μαγειρευτούν ελαφρά και να κρατάνε. Προσθέτουμε τα υλικά της γλυκόξινης σάλτσας και τον ανανά και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε να πάρει μια-δυο βράσεις μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθεί από τη σάλτσα.
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι. Συνοδεύεται με ρύζι, κατά προτίμηση μπασμάτι.