Βάλτε τα μπουκετάκια του κουνουπιδιού για 5 λεπτά σε νερό που βράζει μέχρι να μαλακώσουν και μετά στραγγίστε καλά.
Βάλτε την κινόα και το κουνουπίδι στο μούλτι με δόσεις και μισο-αλέστε. Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μπολ και ανακατέψτε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά.. Με ένα κουταλάκι του γλυκού παίρνετε δόσεις από το μείγμα και πλάθετε μικρά στρογγυλά κεφτεδάκια.
Βάζετε ελαιόλαδο στο τηγάνι μέχρι να καλυφθεί καλά ο πάτος και τηγανίζετε τα κεφτεδάκια από όλες τις πλευρές, γυρνώντας τα προσεκτικά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Αν τα κεφτεδάκια δεν πλάθονται σε μπαλίτσες, βάλτε το 1/3 του μείγματος στο μούλτι και αλέστε περισσότερο μέχρι να γίνει πολτός. Επαναφέρετε στο υπόλοιπο μείγμα και δοκιμάστε ξανά να πλάσετε μπαλάκια. Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο βρώμη, αλεύρι ή ψίχα ψωμιού ακόμη.