Για να ετοιμάσουμε το Tangzhong βάζουμε σε χαμηλή φωτιά μια κατσαρόλα με το νερό, το γάλα και το αλεύρι. Με ένα σύρμα ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει το μείγμα και να γίνεται σαν σφιχτή μπεσαμέλ. Μόλις είναι έτοιμο, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Για να ετοιμάσουμε τη ζύμη βάζουμε στο μπολ του μίξερ το χλιαρό γάλα και διαλύουμε μέσα τη μαγιά. Προσθέτουμε το tangzhong, τη ζάχαρη, το αυγό, το αλάτι και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το λιωμένο βιτάμ. Ζυμώνουμε για 8-10 λεπτά μέχρι να γίνει η ζύμη μας λεία και εύπλαστη. Αν δεν έχουμε μίξερ μπορούμε να ζυμώσουμε και με τα χέρια με λίγο περισσότερο κόπο.
Βάζουμε τη ζύμη μας μαζεμένη σε μια στρογγυλή μπάλα σε ένα αλευρωμένο μπολ και το καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη για να μη στεγνώσει. Το αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 30'-45 λεπτά μέχρι να γίνει διπλάσιο σε όγκο. Πατάμε με το δάχτυλο τη ζύμη να ξεφουσκώσει και στη συνέχεια την αφήνουμε να διπλασιαστεί για άλλη μια φορά άλλα 30'-45' λεπτά.
Όταν ξαναφουσκώσει, κόβουμε ένα κομμάτι από τη ζύμη και σε αλευρωμένη επιφάνεια, το ανοίγουμε σε φύλλο πάχους 1 εκ. περίπου, με τη βοήθεια ενός πλάστη. Με ένα κουπ πατ ή με ένα ποτήρι διαμέτρου 7 εκ. κόβουμε στρογγυλούς δίσκου από τη ζύμη και με ένα κουπ πατ 2 εκ. ή με ένα καπάκι από μπουκάλι, αφαιρούμε ένα δίσκο από το κέντρο της ζύμης. Έτσι θα έχουμε την τρύπα του ντόνατ.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί στα ταψιά της κουζίνας μας και τοποθετούμε εκεί τα ντόνατς φροντίζοντας να αφήσουμε αποστάσεις καθώς θα τα αφήσουμε για άλλη μια φορά να φουσκώσουν για 30'-45' λεπτά. Αν τα σκεπάσουμε με διάφανη μεμβράνη, θα τα προστατεύσουμε από το να στεγνώσουν.
Ψήνουμε τα ντόνατς σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ºC στις αντιστάσεις, για 6 έως 8 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα απαλό χρυσοκόκκινο χρώμα. Προσοχή! Αν τα αφήσουμε για περισσότερη ώρα να ψηθούν, θα στεγνώσουν.
Αμέσως μόλις βγουν από το φούρνο, παίρνουμε ένα πινέλο και τα αλείφουμε με λιωμένο βιτάμ. Αμέσως μετά τα βουτάμε στην κρυσταλλική ζάχαρη.
Εναλλακτικά μπορούμε να τα καλύψουμε με γλάσο σοκολάτας ήμε γλάσο βανίλιας.