Στο μπολ του μίξερ βάζουμε το μαλακό βούτυρο και τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια κρέμα.
Προσθέτουμε το αυγό, το ξύσμα και το χυμό του λεμονιού και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Τέλος βάζουμε το αλεύρι, το baking powder και το αλάτι. Έχουμε μια πολύ μαλακή ζύμη την οποία θα βάλουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα μέχρι να σφίξει λίγο, για να μπορούμε να πλάσουμε τα μπισκότα και να μην απλώσουν πολύ στο ψήσιμο.
Κάνουμε μικρά μπαλάκια ζύμης περίπου όσο ένα καρύδι και τα κυλάμε μέσα στη ζάχαρη άχνη. (Η αρχική συνταγή λέει να περάσουμε τα μπαλάκια της ζύμης πρώτα από κρυσταλλική ζάχαρη και μετά από ζάχαρη άχνη αλλά εμένα δεν μου αρέσει να κάνουν κριτς κριτς στα δόντια όταν τα τρώω!)
Τα βάζουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180° C στον αέρα.