Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180° C.
Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια και τα ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και προσθέτουμε σιγά σιγά το μείγμα με το αλεύρι όπως και το ηλιέλαιο.
Σε ένα ταψί 30 x 40 εκ. στρώνουμε μια λαδόκολλα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα, βοηθώντας το να απλωθεί καλά σε ορθογώνιο σχήμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180° για 13 λεπτά.
Μόλις ψηθεί, το βγάζουμε από το φούρνο και το πασπαλίζουμε με κακάο. Το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και αναποδογυρίζουμε το ταψί. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και όπως είναι ζεστό το τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό. Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά.
Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ το τυρί κρέμα, το φυστικοβούτυρο, το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και την άχνη ζάχαρη. Προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Ανοίγουμε προσεκτικά το ρολό και απλώνουμε την κρέμα. Μόλις απλώσουμε την κρέμα σε όλη την επιφάνεια, το ξανατυλίγουμε.
Αλείφουμε το ρολό με το καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα και είναι έτοιμο
Μπορούμε να γεμίσουμε το ρολό με merenda, μαρμελάδα ή ό,τι άλλο θέλουμε.