Επιστροφή Αποστολή link με email

Μπισκότα γεμιστά με μαρμελάδα φράουλα

Μια συνταγή από παλιά!!! (της γιαγιάς)
Προετοιμασία30 λεπτά
Μαγείρεμα15 λεπτά
Σύνολο45 λεπτά
Κατηγορία: Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα/Κουλούρια
Μέθοδος: Φούρνος - Ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

  • Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη.
  • Κατόπιν προσθέτουμε τα αυγά και τις βανίλιες και τα χτυπάμε καλά.
  • Στο τέλος προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι.
  • Θέλουμε μια ζύμη μαλακή που δεν κολλάει στα χέρια.
  • Ανοίγουμε το φύλλο ζύμης με έναν πλάστη και με κουπ πατ κόβουμε μπισκότα στο σχήμα που μας αρέσει.
  • Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Μόλις κρυώσουν, αλείφουμε λίγη μαρμελάδα φράουλα στο κάτω μέρους ενός μπισκότου και πάνω στην μαρμελάδα κολλάμε το κάτω μέρος ενός δεύτερου μπισκότου.

Σημειώσεις

Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: Συνταγές - BigMama Cooks  | Συνταγή και Photo Νεκταρια Πασχου