Μπισκότα γεμιστά με μαρμελάδα φράουλα
Μια συνταγή από παλιά!!! (της γιαγιάς)
Προετοιμασία30 λεπτά λεπτά
Μαγείρεμα15 λεπτά λεπτά
Σύνολο45 λεπτά λεπτά
Κατηγορία: Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα/Κουλούρια Μέθοδος: Φούρνος - Ψήσιμο
Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη.
Κατόπιν προσθέτουμε τα αυγά και τις βανίλιες και τα χτυπάμε καλά.
Στο τέλος προσθέτουμε το μπέικιν και το αλεύρι.
Θέλουμε μια ζύμη μαλακή που δεν κολλάει στα χέρια.
Ανοίγουμε το φύλλο ζύμης με έναν πλάστη και με κουπ πατ κόβουμε μπισκότα στο σχήμα που μας αρέσει.
Ψήνουμε στους 180°C μέχρι να πάρουν χρώμα.
Μόλις κρυώσουν, αλείφουμε λίγη μαρμελάδα φράουλα στο κάτω μέρους ενός μπισκότου και πάνω στην μαρμελάδα κολλάμε το κάτω μέρος ενός δεύτερου μπισκότου.