Τρίβουμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα αδειάζουμε σ’ ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο
Τοποθετούμε 1 τσέρκι (στεφάνι ζαχαροπλαστικής) διαμέτρου 20 εκ. και ύψους 4 εκ. μέσα σ’ ένα ταψί, πάνω σε λαδόκολλα . Τυλίγουμε τις άκρες της λαδόκολλας γύρω από το τσέρκι. Απλώνουμε το μπισκότο ομοιόμορφα.
Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και το τυρί μέχρι να γίνει μια απαλή κρέμα. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε απαλή σαντιγί. Προσθέτουμε τα μισά σμέουρα και ανακατεύουμε και τα 3 μείγματα απαλά.
Απλώνουμε πάνω στη βάση που έχουμε στο τσέρκι μας και αφήνουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.