Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Cheesecake Frozen με σμέουρα

Παγωμένη απόλαυση με σμέουρα!
Μερίδες: 12 κομμάτια
Προετοιμασία15 λεπτά
Σύνολο15 λεπτά
Κατηγορία: Γλυκά Ψυγείου, Ζαχαροπλαστική, Παγωτά
Μέθοδος: Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

Για τη βάση

  • 20 μπισκότα digestive
  • 70 γρ. λιωμένο βιτάμ

Για τη γέμιση

Οδηγίες

  • Τρίβουμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα αδειάζουμε σ’ ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο
  • Τοποθετούμε 1 τσέρκι (στεφάνι ζαχαροπλαστικής) διαμέτρου 20 εκ. και ύψους 4 εκ. μέσα σ’ ένα ταψί, πάνω σε λαδόκολλα . Τυλίγουμε τις άκρες της λαδόκολλας γύρω από το τσέρκι. Απλώνουμε το μπισκότο ομοιόμορφα.
  • Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και το τυρί μέχρι να γίνει μια απαλή κρέμα. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε απαλή σαντιγί. Προσθέτουμε τα μισά σμέουρα και ανακατεύουμε και τα 3 μείγματα απαλά.
  • Απλώνουμε πάνω στη βάση που έχουμε στο τσέρκι μας και αφήνουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες.
  • Καλή επιτυχία!

Σημειώσεις

Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".  | Panagiota Kiriakou