Αλέθουμε στο μπλέντερ τη βρώμη με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν σαν πούδρα.
Σε ένα μπολ βάζουμε την αλεσμένη βρώμη με τη ζάχαρη, το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το μαλακό βούτυρο και ανακατεύουμε ξανά μέχρι να δημιουργηθούν τρίμματα από τη ζύμη.
Προσθέτουμε σε δόσεις το γάλα προσέχοντας να μην μας γίνει πολύ υγρή η ζύμη μας και ζυμώνουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Η ζύμη τώρα δεν θα τρίβεται τόσο πολύ.
Κάνουμε μια μπάλα από τη ζύμη μας και την τυλίγουμε σε μια μεμβράνη. Την αφήνουμε στο ψυγείο για 15-20 λεπτά να κρυώσει. Δεν θέλουμε να μείνει παραπάνω στο ψυγείο γιατί δεν θα μπορούμε να τη δουλέψουμε.
Μόλις είναι έτοιμη, τη βγάζουμε από το ψυγείο και την ανοίγουμε προσεκτικά με τη βοήθεια ενός πλάστη σε φύλλο με πάχος περίπου 4 χιλιοστά.
Κόβουμε με κουπ πατ ή με ένα ποτήρι δίσκους με διάμετρο 6 cm και τους βάζουμε προσεκτικά με τη βοήθεια μιας λεπτής σπάτουλας, σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 15 - 20 λεπτά.
Μόλις ψηθούν, τα μεταφέρουμε σε μια σχάρα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.