Σε ένα μπολ βάζουμε τα 155 γρ. σοκολάτας, σπασμένα σε μικρά κομμάτια.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τα ζεσταίνουμε όλα μαζί σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων, μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Σε ένα δεύτερο μπολ σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια.
Μόλις λιώσει η σοκολάτα μέσα στο ζαχαρούχο γάλα, προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τη σοκολάτα με το ζαχαρούχο πάνω στα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά να κρυώσει.
Λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα σε μπεν μαρί.
Μόλις κρυώσει το μείγμα πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε σε ένα δίσκο. Τα αφήνουμε πάλι στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
Στη συνέχεια τα βουτάμε στη λιωμένη κουβερτούρα και τα βγάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα.
Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουμε με όλο το μείγμα. Αν θέλουμε βουτάμε τα σοκολατάκια μας σε τριμμένο μπισκότο.
Αφήνουμε τα σοκολατάκια μας να κρυώσουν.