Σπάμε τα μπισκότα μας μέσα σε ένα μπολ σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βιτάμ, προσθέτουμε τη ζάχαρη και το γάλα και περιμένουμε μέχρι να ζεσταθεί.
Μόλις ζεσταθεί το γάλα, προσθέτουμε την κουβερτούρα σπασμένη σε κομμάτια και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Τέλος προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί.
Ρίχνουμε το μείγμα που έχουμε στο κατσαρολάκι πάνω στα μπισκότα και ανακατεύουμε μέχρι να καλυφθούν καλά όλα τα κομμάτια.
Σε μια φόρμα του κέικ μακρόστενη απλώνουμε διαφανή μεμβράνη έτσι ώστε να καλυφθεί ο πάτος και τα τοιχώματα και ρίχνουμε μέσα το μείγμα μας. Απλώνουμε ομοιόμορφα.
Βάζουμε τη φόρμα μας στο ψυγείο για 4 ώρες να κρυώσει ο κορμός και στη συνέχεια τον αναποδογυρίζουμε σε μια πιατέλα για να μπορέσουμε να τον κόψουμε.