Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, το αλεύρι και το μπέικιν και ανακατεύουμε για λίγο.
Προσθέτουμε τα 100 γρ. από το καραμελωμένο ζαχαρούχο, τη βανιλέτα και το νερό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
Τυλίγουμε τη ζύμη μας σε μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Στη συνέχεια ανοίγουμε με έναν πλάστη τη ζύμη μας σε πολύ λεπτό φύλλο και κόβουμε μπισκότα με τη βοήθεια ενός κουπ-πατ. Αραδιάζουμε τα μπισκότα μας πάνω στο ταψί του φούρνου το οποίο έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε τα μπισκότα μας σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190° C, για 10 λεπτά.
Μόλις κρυώσουν τα μπισκότα, τα κολλάμε μεταξύ τους αλείφοντάς τα με λίγο από το καραμελωμένο ζαχαρούχο.
Τέλος πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη.