Καθαρίζουμε πρώτα τις πατάτες, τις πλένουμε, τις σκουπίζουμε και τις τρίβουμε στον τρίφτη να γίνουν πολτός. Τις αφήνουμε λίγα λεπτά να κατασταλάξουν και τις στραγγίζουμε να φύγει το νερό τους.
Βάζουμε την πατάτα σε ένα μπολ, τρίβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε και μετά, ρίχνουμε μέσα τον κιμά, το σκόρδο, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, αλάτι, πιπέρι , την φρυγανιά ή το ψωμί μουσκεμένο σε νερό και στραγγισμένο, το ξύδι, το ούζο, την κανέλα, το ελαιόλαδο και τελευταία τα αυγά.
Τα ζυμώνουμε πολύ καλά και αφήνουμε την ζύμη σκεπασμένη για μία ώρα στο ψυγείο.
Παίρνουμε κουταλιά- κουταλιά και πλάθουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι χωρίς να τους αλευρώσουμε.
Σερβίρονται ζεστοί ή κρύοι και συνοδεύονται συνήθως με σαλάτα, με σάλτσα ντομάτας, με ρύζι ή πλιγούρι πιλάφι. Απαραίτητο συνοδευτικό είναι και το γιαούρτι.