Βάζουμε στο multi τα κρεμμύδια και τον μαϊντανό και τα ψιλοκόβουμε.
Βάζουμε μια κατσαρόλα στη φωτιά και προσθέτουμε το λάδι. Όταν ζεσταθεί το λάδι, προσθέτουμε το μοσχάρι και το αφήνουμε να τσιγαριστεί και να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
Μόλις κοκκινίσει το κρέας μας, προσθέτουμε το κρεμμύδι με το μαϊντανό και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.
Μέσα στο multi βάζουμε τη ντομάτα και την ψιλοκόβουμε.
Σβήνουμε το κρέας με το κρασί και το αφήνουμε να βράσει, μέχρι να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε τα καρότα και τον πελτέ και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τη ντομάτα.
Προσθέτουμε λίγο νερό και τα μπαχαρικά μας. Αλάτι, πιπέρι, μπαχάρι, τις δάφνες, πολύ λίγη κανέλα και λίγο γαρύφαλλο.
Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να βράσει. Ενδιάμεσα ελέγχουμε μήπως σωθεί το νερό και προσθέτουμε αν χρειαστεί.
Μόλις είναι έτοιμο το κρέας μας, προσθέτουμε ένα λίτρο βρασμένο νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε το χυλοπιτάκι. Βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.