Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το νερό, το βούτυρο, το αλάτι και τη ζάχαρη. Σε μέτρια φωτιά περιμένουμε το βούτυρο να λιώσει και να πάρει μια βράση.
Μόλις είναι έτοιμο προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα για ένα-δύο λεπτά περίπου μέχρι να γίνει μια μάζα που δεν ξεχωρίζει σε κομμάτια.
Μεταφέρουμε το μείγμα στο μπολ του μίξερ και το αφήνουμε να κρυώσει για λίγο. Μόλις κρυώσει προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, ανακατεύοντας κάθε φορά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και με τη βοήθεια ενός κορνέ, κάνουμε μικρά σουδάκια σε μέγεθος καρυδιού περίπου Φροντίζουμε να αφήσουμε μια μικρή απόσταση μεταξύ τους καθώς διπλασσιάζονται περίπου σε μέγεθος.
Βρέχοντας το δάχτυλό μας με λίγο νερό πιέζουμε προς τα κάτω τις μυτούλες των σου, που έχει δημιουργήσει το κορνέ μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190°C για 20-25 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Προσοχή!! Μην ανοίξετε το φούρνο σας κατά τη διάρκεια του ψησίματος γιατί θα ξεφουσκώσουν τα σου.