Ετοιμάστε σπιτικά σοκολατάκια Bounty, πολύ εύκολα και γρήγορα, με 4 μόνο υλικά. Επιλέξτε κουβερτούρα για να ισορροπήσετε τη γλύκα ή κουβερτούρα γάλακτος για να μοιάζουν περισσότερο στα αγοραστά.
Μερίδες: 40τεμάχια
Προετοιμασία2 λεπτάλεπτά
Μαγείρεμα20 λεπτάλεπτά
Σύνολο22 λεπτάλεπτά
Κατηγορία: Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα, Παιδικά
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το ζαχαρούχο γάλα, την ινδική καρύδα και το εκχύλισμα βανίλιας, μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Αρχικά βάλτε 300 γρ. ινδικής καρύδας και προσθέστε σταδιακά και την υπόλοιπη, για να μη γίνει πάρα πολύ σφιχτό το μείγμα. Η υφή εξαρτάται κάθε φορά από την ποιότητα της ινδικής καρύδας.
Βάζουμε το μπολ μας στο ψυγείο για να σφίξει το μείγμα και να πλάθεται πιο εύκολα.
Μόλις σταθεροποιηθεί το μείγμα μας, πλάθουμε μπαλάκια ή μπαστουνάκια.
Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μας και βουτάμε μέσα τα μπαλάκια-μπαστουνάκια μέχρι να καλυφθούν πλήρως με τη σοκολάτα. Αφήνουμε τα bounty μας να κρυώσουν καλά για 3-4 ώρες.