Μηλα-μισού! Ένα πολύ εύκολο γλυκό ψυγείου που οπτικά μπορεί να θυμίζει Τιραμισού. Ιδανικό για παιδιά αφού δεν περιέχει καφέ εσπρέσσο αλλά Μους Μήλου χωρίς ζάχαρη.
Μερίδες: 15κομμάτια
Προετοιμασία10 λεπτάλεπτά
Μαγείρεμα10 λεπτάλεπτά
Σύνολο20 λεπτάλεπτά
Κατηγορία: Γλυκά Ψυγείου, Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Παιδικά
Χτυπάμε τη φυτική κρέμα γάλακτος σε σφιχτή σαντιγύ. Προσθέτουμε το γιαούρτι και 100 γρ. από τη μους μήλου και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν.
Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε το χυμό μήλου και βουτάμε τα σαβαγιάρ πολύ γρήγορα. Στη συνέχεια τα βάζουμε με τη σειρά σε ένα πυρέξ 25x15 εκ. μέχρι να καλυφθεί ο πάτος με μια στρώση.
Απλώνουμε μια στρώση μους μήλου και τη μισή από την κρέμα μας και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία.
Πασπαλίζουμε το γλυκό μας με ελάχιστη κανέλα (η και με κακάο) και το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά, περίπου 4 ώρες.
Πριν σερβίρουμε μπορούμε να γαρνίρουμε με φέτες μήλου.