Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε τον κιμά με το μισό ελαιόλαδο.
Μόλις μαγειρευτεί ο κιμάς και σωθούν τα υγρά του, προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο. Στο μούλτι κόβουμε τα ξερά κρεμμύδια μαζί με το μαϊντανό και τα προσθέτουμε και αυτά στον κιμά.
Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα και προαιρετικά σβήνουμε με μισό ποτήρι κόκκινο κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τη ντομάτα.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο, το μοσχοκάρυδο και το μπαχάρι. Κατεβάζουμε τον κιμά από τη φωτιά και τον αφήνουμε να κρυώσει.
Αφού έχει κρυώσει ο κιμάς, προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε καλά.
Χτυπάμε τα αυγά ελαφρώς και τα προσθέτουμε στον κιμά.
Λαδώνουμε καλά το ταψί του φούρνου μας και στρώνουμε τα μισά φύλλα του πακέτου, λαδώνοντάς τα ενδιάμεσα. Απλώνουμε τη γέμιση και στρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα πάλι λαδώνοντάς τα ενδιάμεσα.
Χαράσουμε την πίτα μας και τη ραντίζουμε με λίγο νερό. Προαιρετικά πασπαλίζουμε με σουσάμι.
Ψήνουμε την πίτα μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C στις αντιστάσεις, για 40-50 λεπτά περίπου, ανάλογα με το φούρνο σας.