Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα και το καραμελωμένο γάλα και χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν και να αφρατέψουν λίγο.
Βουτάμε τα μπισκότα μας στο γάλα και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ 20x30 εκ.
Πάνω στα μπισκότα απλώνουμε τη μισή κρέμα και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα μπισκότα. Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα και από πάνω μια τελευταία στρώση με μπισκότα.
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να έχουμε μια σφιχτή σαντιγύ και τρίβουμε μέσα τα μπισκότα που μας έχουν απομείνει. Απλώνουμε τη σαντιγύ στο πυρέξ μας και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 4 ώρες να κρυώσει.