Σε ποιον δεν αρέσει η μυρωδιά από το βούτυρο στα μπισκότα; (Ξέρω έναν) ? Σαν μαμά ενός μικρού αγοριού, προσπαθώ να μην χρησιμοποιώ ζάχαρη και πρόσφατα ανακάλυψα πως το μέλι την αντικαθιστά επάξια δίνοντας ένα αποτέλεσμα πιο υγιεινό και εξίσου νόστιμο.
Μπισκότα λοιπόν με όλη την υπέροχη γεύση από το βούτυρο.. χωρίς ζάχαρη!
Μερίδες: 20άτομα
Προετοιμασία8 λεπτάλεπτά
Μαγείρεμα15 λεπτάλεπτά
Σύνολο23 λεπτάλεπτά
Κατηγορία: Για το σχολείο, Ζαχαροπλαστική, Μπισκότα/Κουλούρια, Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το baking και το αλάτι. Προσθέτουμε το βούτυρο κρύο και κριτσαλιάζουμε με τα δάχτυλα μας έως ότου η υγρασία από το βούτυρο πάει σε όλη τη ζύμη και η ζύμη τρίβεται.
Προσθέτουμε το γάλα και το μέλι και ζυμώνουμε μέχρι να μην κολλάει στα χέρια η ζύμη.
Extra info : Μπορούμε την βάλουμε στο ψυγείο για να ανοίγει πιο εύκολα αλλά εγώ δεν το βρήκα απαραίτητο. Ανοίγουμε με τον πλάστη και κόβουμε σε σχέδια.
Ψήνουμε για 15 λεπτά.
Προσοχή ! Εάν τα προσφέρετε σε παιδιά, να είναι μόνο άνω του έτους καθώς τα μπισκότα περιέχουν μέλι