Στο μπολ του μίξερ χτυπήστε τα αυγά για λίγα λεπτά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέστε τμηματικά τη ζάχαρη και συνεχίστε το χτύπημα, μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει το μείγμα. Προσθέστε τη βανίλια και ανακατέψτε ελαφρά.
Σε ένα μπολ κοσκινίστε το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι και προσθέστε τα τμηματικά στο μείγμα αυγών, ανακατεύοντας ελαφρά με μια σπάτουλα, για να μη χαθεί ο όγκος.
Σε ένα ταψί 25x35 εκ. (ιδανικό είναι το ταψί το φούρνου) στρώστε μια λαδόκολλα, αδειάστε το μείγμα και απλώστε το ομοιόμορφα.
Ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει το παντεσπάνι.
Μόλις είναι έτοιμο, πασπαλίζουμε μια πετσέτα με ζάχαρη άχνη και αναποδογυρίζουμε το παντεσπάνι. Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια τη μαρμελάδα, φροντίζοντας να αφήσουμε λίγο κενό στις άκρες.
Όπως είναι ακόμη ζεστό το παντεσπάνι και με τη βοήθεια της πετσέτας, το τυλίγουμε σε ρολό.
Πασπαλίζουμε με λίγη άχνη ζάχαρη ακόμη και είναι έτοιμο!