Σε κατσαρόλα, βάζουμε τη ζάχαρη και το νερό. Μόλις βράσει χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά. Μετά το αφήνουμε να κρυώσει.
Κέικ
Σε μπολ χτυπάμε με μίξερ τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το λάδι, τη γαλέτα, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια και χτυπάμε ελαφρά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα καρύδια και την ινδική καρύδα. Ανακατεύουμε με σπάτουλα.
Βουτυρώνουμε το πυρέξ. Απλώνουμε το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175° C για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Μόλις βγάλουμε το κέικ από το φούρνο, ρίχνουμε στο ζεστό κέικ, το σιρόπι κρύο.
Κρέμα
Σε κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, τη ζάχαρη και το αλεύρι. Ανακατεύουμε. Βράζουμε το μείγμα μέχρι να πήξει, ανακατεύοντας συνεχώς. Κατεβάζουμε την κρέμα από τη φωτιά, αφήνουμε να κρυώσει.
Μεταφέρουμε αν θέλουμε, την κρέμα σε γυάλινο σκεύος, για να κρυώσει πιο γρήγορα, ανακατεύοντας περιστασιακά.
Με το μίξερ χτυπάμε την σαντιγί.
Χτυπάμε την κρέμα με το μίξερ ελαφρά και για λίγο, μέχρι να λειάνει. Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά τη σαντιγί, συνεχίζοντας να χτυπάμε για λίγο ακόμη, μέχρι να ενσωματωθεί η σαντιγί
Απλώνουμε την κρέμα στο κέικ
Καλύπτουμε την επιφάνεια με ινδική καρύδα. Διακοσμούμε με καρύδια και τριμμένα καρύδια, ή όπως αλλιώς επιθυμούμε.
Βάζουμε την καρυδόπιτα για τουλάχιστον 3 ώρες στο ψυγείο.