Βάζουμε τα τριμμένα κολοκυθάκια σε ένα σουρωτήρι, προσθέτουμε μια κοφτή κουταλιά σούπας αλάτι και τα πιέζουμε με τα χέρια μας για να βγάλουν τα υγρά τους.
Βάζουμε πάνω τους ένα πιατάκι και πιέζουμε λίγο. Τα αφήνουμε για μισή ώρα, ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο με τα χέρια μας και πιέζοντάς τα.
Βάζουμε τα τριμμένα κολοκύθια και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας σε ένα βαθύ μπολ και ανακατεύουμε. Δεν προσθέτουμε άλλο αλάτι.
Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και με δύο κουτάλια παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα μας και τηγανίζουμε τους κολοκυθοκεφτέδες.
Μόλις κοκκινίσουν και από τις δύο πλευρές, τους βγάζουμε και τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί, για να βγάλουν το λάδι τους.