Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Λευκός Κορμός

Κορμός με μπισκότα πτι μπερ και λευκή σοκολάτα. Μια έξτρα γεύση στο λευκό αυτό κορμό, προσθέτει το γλυκό κουταλιού.
Μερίδες: 1 δόση
Προετοιμασία5 λεπτά
Μαγείρεμα5 λεπτά
Σύνολο10 λεπτά
Κατηγορία: Επιδόρπιο, Έως 5 Υλικά, Ζαχαροπλαστική, Κεράσματα, Παγωτά
Μέθοδος: Μπεν μαρί, Χωρίς ψήσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

Οδηγίες

  • Σε ένα μπολ βάζουμε τη φυτική κρέμα και τη χτυπάμε με σύρμα για 2 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε για ένα λεπτό.
  • Σπάμε τα μπισκότα και και τα ανακατεύουμε να καλυφθούν καλά.
  • Τέλος προσθέτουμε το γλυκό κουταλιού νεράντζι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά με μια μαρίζ.
  • Τοποθετούμε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα, το κλείνουμε καλά και προσπαθούμε να το ρολάρουμε.
  • Βάζουμε τον κορμό στην κατάψυξη όλη τη νύχτα και την επόμενη αφαιρούμε τη λαδόκολλα, λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την ρίχνουμε πάνω στον κορμό.
  • Διακοσμούμε με τριμμένη σοκολάτα και γλυκό νεράντζι.

Σημειώσεις

Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!  | Tzeni Tsanaktsidou