Σε ένα μπολ βάζουμε τη φυτική κρέμα και τη χτυπάμε με σύρμα για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε για ένα λεπτό.
Σπάμε τα μπισκότα και και τα ανακατεύουμε να καλυφθούν καλά.
Τέλος προσθέτουμε το γλυκό κουταλιού νεράντζι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί καλά με μια μαρίζ.
Τοποθετούμε το μείγμα πάνω σε λαδόκολλα, το κλείνουμε καλά και προσπαθούμε να το ρολάρουμε.
Βάζουμε τον κορμό στην κατάψυξη όλη τη νύχτα και την επόμενη αφαιρούμε τη λαδόκολλα, λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και την ρίχνουμε πάνω στον κορμό.
Διακοσμούμε με τριμμένη σοκολάτα και γλυκό νεράντζι.