Βάζουμε τον κιμά σε ένα βαθύ μπoλ και ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά. Προσθέτουμε ελάχιστο ζεστό νερό και ζυμώνουμε πολύ καλά. Θέλουμε να έχουμε ένα μαλακό μείγμα, όχι στεγνό. Το βάζουμε στο ψυγείο περίπου μια ώρα.
Όταν το βγάλουμε, από το ψυγείο, κόβουμε λίγη λαδόκολλα και την τοποθετούμε στον πάγκο. Πάνω στη λαδόκολλα βάζουμε τον κιμά και τον απλώνουμε. Ρίχνουμε από πάνω λίγο τριμμένο τυρί,το μπέικον,το τυρί του τοστ και τις πιπεριές. Κλείνουμε προσεκτικά με τη βοήθεια της λαδόκολλας προσπαθώντας να φτιάξουμε ένα ρολό. Με την βοήθεια ενός πιρουνιού βάζουμε τα υλικά μέσα στην ένωση και πιέζουμε προσεκτικά για να κλείσει.
Τοποθετούμε το ρολό κιμά σε ένα ταψί και ρίχνουμε μέσα πατατούλες που τις έχουμε κόψει και αλατοπιπερώσει. Ρίχνουμε ελαιόλαδο και ελάχιστο νεράκι και ψήνουμε στον αέρα στους 200° C.