Κόβουμε τα λουκάνικα σε λεπτές ροδέλες και τα βάζουμε σε μια φαρδιά κατσαρόλα. Σοτάρουμε για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να αφήσουν το λίπος τους.
Προσθέτουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγο ακόμη μέχρι να μαραθεί το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε το ζεστό νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε τα τορτιλόνια. Προσθέτουμε τη νοστιμιά maggi, το italian seasoning, τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το φαγητό να βράσει μέχρι να είναι έτοιμα τα ζυμαρικά.