Βάζουμε τα αλεσμένα φουντούκια, τη ζάχαρη, το αυγό και την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Ανοίγουμε το ένα φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε ομοιόμορφα. σε όλη την επιφάνεια, το μείγμα φουντουκιού. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο και πιέζουμε τις άκρες να κολλήσουν.
Κόβουμε το φύλλο στη μέση οριζόντια, έτσι ώστε να έχουμε δύο μακριές λωρίδες.
Από την κάθε λωρίδα κόβουμε κάθετα λωρίδες με πάχος περίπου 1 εκ.,, τις στρίβουμε σε σπιράλ και τις τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 180° C, για 20 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια αφήνουμε τα μπαστουνάκια να κρυώσουν.
Βάζουμε την άχνη ζάχαρη σε ένα μπολ και προσθέτουμε 1-2 κ.σ. ζεστό νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα και με ένα πινέλο αλείφουμε τα μπαστουνάκια. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να στεγνώσει το γλάσο.