Βάζουμε την ινδική καρύδα μαζί με το ζαχαρούχο γάλα σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το βούτυρο και αναμιγνύουμε τα υλικά.
Πιέζουμε το μείγμα στο μπολ μας να το ισιώσουμε και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Μόλις κρυώσει το μείγμα μας, το βγάζουμε από το ψυγείο και το κόβουμε σε κομματάκια.
Λιώνουμε την κουβερτούρα και βουτάμε μέσα ένα ένα τα κομματάκια καρύδας, φροντίζοντας να καλυφθούν ολόγυρα. Τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και στολίζουμε τα σοκολατάκια μας με λευκές γραμμές.