Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Φιλέτο Κοτόπουλο με σως Μουστάρδας

Γευστικό, ζουμερό κοτόπουλο φιλέτο, με ελαφριά σως μουστάρδας που το απογειώνει. Ιδανικό και για όσους ακολουθούν πρόγραμμα διατροφής.
Μερίδες: 2 μερίδες
Προετοιμασία5 λεπτά
Μαγείρεμα20 λεπτά
Σύνολο25 λεπτά
Κατηγορία: Έως 5 Υλικά, Κοτόπουλο, Κυρίως Γεύμα, Μαγειρική
Μέθοδος: Τηγάνισμα
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

  • 1 φιλέτο κοτόπουλου
  • 1 λεμόνι το χυμό
  • 2 κ.σ. καλά γεμάτες μουστάρδα
  • 1 ποτήρι νερό
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Οδηγίες

  • Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε μπουκιές, το βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το ψήνουμε. Αν θέλουμε βάζουμε και λίγο λάδι.
  • Μόλις είναι έτοιμο, έχουμε αναμίξει το χυμό λεμονιού με τη μουστάρδα και το νερό και τα προσθέτουμε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ρίγανη.
  • Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά ακόμη μέχρι να ελαττωθεί το νερό και να δέσει η σάλτσα.

Σημειώσεις

Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo: "Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου - Gogo Samiou"  | Gogo Samiou