Αναμιγνύουμε το γιαούρτι με το αλεύρι.
Βάζουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και με τον πλάστη πιέζουμε από το μεγάλο άνοιγμα προς το μικρό, για να μαζευτεί η ζύμη στο κάτω μέρος της σακούλας.
Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε μέτρια θερμοκρασία (από το 1-9 το βάζουμε στο 6)
Μόλις ζεσταθεί το λάδι πιέζουμε τη σακούλα μας να βγει ένα κομμάτι από τη ζύμη και την κόβουμε με ένα ψαλίδι, για να δημιουργήσουμε το λουκουμαδάκι-ντονατσάκι. Συνεχίζουμε με την υπόλοιπη ζύμη γεμίζοντας το τηγάνι μας με μπαλάκια, αφήνοντας ταυτόχρονα χώρο για να τηγανιστούν.
Μόλις ροδοκοκκινήσουν, τα αφαιρούμε από το τηγάνι σε μια σίτα
Ετοιμάζουμε το γλάσο αναμιγνύοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα τα λουκουμαδάκια μας, ανακατεύοντας για να καλυφθούν καλά. Τα αφαιρούμε από το γλάσο βάζοντάς τα πάλι στη σίτα μας, για να φύγει η επιπλέον ποσότητα του γλάσου.
Αν θέλουμε μπορούμε να ρίξουμε τα λουκουμαδάκια μας μέσα σε σκέτη κρυσταλλική ζάχαρη ή να τα καλύψουμε με πραλίνα.