προαιρετικά crème fraîche και τριμμένο τυρί για το σερβίρισμα
Οδηγίες
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κρεμμύδια τα οποία έχουμε ψιλοκόψει.
Μόλις τα κρεμμύδια γίνουν διάφανα, προσθέτουμε τον κιμά φροντίζοντας να τον σπάσουμε μια ξύλινη κουτάλα, για να μην έχει πολύ μεγάλα κομμάτια.
Προσθέτουμε το σκόρδο, μυρωδικά της αρεσκείας μας και αλατοπιπερώνουμε.
Μόλις μαγειρευτεί καλά ο κιμάς, προσθέτουμε το ζωμό, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τον ντοματοπελτέ, σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να μαγειρευτεί το φαγητό μας.
Εν τω μεταξύ σπάμε τα λαζάνια μας σε μικρότερα κομμάτια. Να έχουν μέγεθος περίπου μπουκιάς. Τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα μας και περιμένουμε λίγα λεπτά ακόμη μέχρι να μαγειρευτούν.
Σερβίρουμε τη σούπα μας με τριμμένο τυρί, λίγη crème fraîche και μερικά βότανα.