Βάζουμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ και χτυπάμε για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε το αλεύρι και το κακάο κοσκινισμένα. Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ, τη βανιλίνη και το ηλιέλαιο. Αναμιγνύουμε καλά.
Λαδώνουμε ένα πυρέξ 23x32 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180° C στις αντιστάσεις, για 30 λεπτά.
Για το σιρόπι
Βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, τη βανιλίνη και το χυμό λεμονιού σε μια κατσαρόλα και βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά.
Ρίχνουμε το σιρόπι ζεστό πάνω στο ζεστό παντεσπάνι και αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
Για την κρέμα
Χτυπάμε με το μίξερ τα 2 κουτιά morfat μαζί με τη βανιλίνη. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει.
Απλώνουμε την κρέμα μας πάνω στο σιροπιασμένο παντεσπάνι και αφήνουμε μια ώρα στο ψυγείο να κρυώσει.
Για το γλάσο
Σπάμε την κουβερτούρα μας σε μικρά κομμάτια. Ζεσταίνουμε το γάλα μας πολύ καλά και το ρίχνουμε στο μπολ με τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα.
Ρίχνουμε το γλάσο πάνω στην κρέμα και αφήνουμε το γλυκό πάλι στο ψυγείο να κρυώσει καλά.