Χαλβάς με Ινδοκάρυδο, Πορτοκάλι και Αμύγδαλα
Πανεύκολος, νηστίσιμος, σιμιγδαλένιος χαλβάς. Το ινδοκάρυδο, το πορτοκάλι κα τα αμύγδαλα προσθέτουν μοναδικότητα στη γεύση αυτού του γλυκού.
Προετοιμασία5 λεπτά λεπτά
Μαγείρεμα10 λεπτά λεπτά
Σύνολο15 λεπτά λεπτά
- 6 νεροπότηρα νερό
- 250 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
- 400 γρ. ζάχαρη
- 3 πορτοκάλια το χυμό και το ξύσμα
- 10 κ.σ. ινδοκάρυδο
- 20 αμύγδαλα καβουρδισμένα λευκά
Βάζουμε όλα τα υλικά στη κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά.
Μόλις πήξει το μίγμα και βγάλει φουσκάλες είναι έτοιμο! Το ρίχνουμε στη φόρμα του και μόλις κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
Διακοσμούμε με ινδοκάρυδο, αμύγδαλο και ξύσμα πορτοκαλιού!!!