Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το χλιαρό γάλα, το λιωμένο βούτυρο, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι ανακατεύοντας στην αρχή και ζυμώνοντας στη συνέχεια. Βάζουμε τόσο αλεύρι που να έχουμε μια μαλακή ζύμη, που όμως δεν θα κολλάει. Αν έχουμε μίξερ ζυμώνουμε με το γάντζο για 2 λεπτά. Αν ζυμώσουμε με τα χέρια, ζυμώνουμε 8-10 λεπτά.
Βάζουμε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο μπολ και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να διπλασιαστεί, για 1 ώρα περίπου.
Μόλις φουσκώσει η ζύμη, τη χωρίζετε σε 24 ίσα κομμάτια και αφού τα πλάσετε ελαφρώς σε μπαλίτσες, τις τοποθετείτε σε λαδωμένο ταψί ύ πυρέξ διαστάσεων 22x32 εκ. Αφήνετε για άλλη μισή ώρα σε ζεστό μέρος να φουσκώσουν.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C και ψήνουμε τα ψωμάκια μας για 20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.
Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο, αλείφουμε αμέσως με το λιωμένο βούτυρο και τα αφήνουμε να κρυώσουν λιγάκι πριν τα σερβίρουμε.