Σε ένα μπολ βάζουμε το χλιαρό νερό μαζί με τη μαγιά και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Το σκεπάζουμε και αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι και το αλάτι και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε μια αφράτη ζύμη. Τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε στην άκρη για 1 ώρα να φουσκώσει.
Μόλις φουσκώσει η ζύμη τη χωρίζουμε σε 6 μπάλες.
Στη συνέχεια παίρνουμε μια μπάλα, τη λαδώνουμε και την ανοίγουμε σε φύλλο. Παίρνουμε μια δεύτερη μπάλα, την λαδώνουμε και την ανοίγουμε σε φύλλο το οποίο τοποθετούμε μετά πάνω στο πρώτο φύλλο. Επαναλαμβάνουμε με την τρίτη μπάλα και βάζουμε το φύλλο πάνω στα άλλα δύο.
Κόβουμε τα τρία φύλλα, όπως είναι το ένα πάνω στο άλλο, σε 8 τρίγωνα, βάζουμε στην άκρη λίγη μαρμελάδα και ρολάρουμε.
Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί μας και τοποθετούμε εκεί τα κρουασάν.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τις άλλες τρεις μπάλες.
Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να φουσκώσουν για μισή ώρα.
Ψήνουμε για 20 λεπτά στους 200° C.