Χρησιμοποιώντας ένα μίξερ ή μίξερ χειρός, χτυπήστε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, το αλεύρι, το αλάτι και τη βανίλια μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν. Μην χτυπάτε υπερβολικά το μείγμα.
Βουτυρώνετε ένα ταψί 22x32cm, αναμιγνύετε τη ζάχαρη με την κανέλα και πασπαλίζετε το μισό από το μείγμα στον πάτο, για να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο στρώμα.
Τοποθετούμε από πάνω ένα φύλλο ζύμης και φροντίζουμε η ζύμη να καλύπτει όλες τις άκρες. Ρίχνουμε πάνω στη ζύμη το μείγμα του cheesecake, και από πάνω τοποθετούμε άλλη μια στρώση ζύμης.
Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα πάνω στη ζύμη το υπόλοιπο μείγμα κανέλας-ζάχαρης και ψήνουμε στους 175°C για 30 λεπτά.
Μόλις ψηθεί το γλυκό μας, το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί.
Κόψτε το σε όποιο μέγεθος θέλετε και απολαύστε το!