Παντζαροσαλάτα
Η κλασική Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι, σερβιρισμένη με καρύδια και βασιλικό. Μια πολύ νόστιμη και εντυπωσιακή σαλάτα.
Προετοιμασία5 λεπτά λεπτά
Μαγείρεμα25 λεπτά λεπτά
Σύνολο30 λεπτά λεπτά
Κατηγορία: Λαχανικά, Μαγειρική, Ορεκτικά, Σαλάτες
- 4-5 βρασμένα παντζάρια κομμένα σε μικρά κομματάκια
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
- 2 κ.σ. ξύδι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κούπα καρύδια χοντροκομμένα
- αλάτι, πιπέρι
Τον τρόπο τον ξέρουμε τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να δέσουν τα υλικά.
Η διαφορά με την κλασική παντζαροσαλάτα είναι ότι χρησιμοποιήθηκε βασιλικός για το σερβίρισμα και της ταίριαζε απίστευτα!!!!! Μια δοκιμή θα σας πείσει