Επιστροφή Αποστολή link με email
+ servings

Παντζαροσαλάτα

Η κλασική Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι, σερβιρισμένη με καρύδια και βασιλικό. Μια πολύ νόστιμη και εντυπωσιακή σαλάτα.
Μερίδες: 1 δόση
Προετοιμασία5 λεπτά
Μαγείρεμα25 λεπτά
Σύνολο30 λεπτά
Κατηγορία: Λαχανικά, Μαγειρική, Ορεκτικά, Σαλάτες
Μέθοδος: Βράσιμο
Δυσκολία: Εύκολη

Υλικά

  • 4-5 βρασμένα παντζάρια κομμένα σε μικρά κομματάκια
  • 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κούπα καρύδια χοντροκομμένα
  • αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες

  • Τον τρόπο τον ξέρουμε τα βάζουμε όλα σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να δέσουν τα υλικά.
  • Η διαφορά με την κλασική παντζαροσαλάτα είναι ότι χρησιμοποιήθηκε βασιλικός για το σερβίρισμα και της ταίριαζε απίστευτα!!!!! Μια δοκιμή θα σας πείσει

Σημειώσεις

Σημειώσεις

Πηγή συνταγής και photo:  Instagram 2lovecooking